Hvis du ikke allerede har sikret dig en billet til årets festival – den 17. udgave af Danmarks største motor festival – så kan du godt få den købt og spare lidt på entreen. For der bliver noget at glæde sig til på festivalen, slår festivalens formand Jens Olaf Hersom fast:
“Vi har flere nyheder på programmet i år, men naturligvis også de gamle kendinge, som vort trofaste publikum ser frem til at opleve år efter år”, udtaler han.

For at starte med nyhederne er det bl.a. i form af den flerfoldige danske mester i motorcykel trial Morten Andersen, som møder op med sit store show. Mortens show finder sted på den gamle slagterigrund, hvor der også kan opleves super moto og gocart opvisning.

Ved flere lejligheder har Motorfestivalen kunnet præsentere en kampvogn blandt de mange vidt forskellige køretøjer, men i år kommer der hele to kampvogne. Veteranerne fra Aalborg var så glade for at deltage i sidste års motorfestival, at de i år kommer med både en Leopard og Centurion kampvogn, som nok skal vække begejstring, når de kører over et par udrangerede biler.

Allingåbro Motor Festival har i 2020 besluttet at sponsorere Marcus Christiansen, dobbelt Europamester i drag Racing i Super Twin Top Fuel Bike. Marcus og hans far Claus “Speedy” Christiansen, der henrykker fans rundt om på de store drag racing scener i Europa, har lovet at komme og udstille deres racer på AMF – og det bliver sikkert også til et par burn outs på Hovedgaden.

Det samme har Danmarks eneste Top Fuel dragster kører Stig Nedergaard lovet. Stig har gennem mange år været et fast indslag på Motorfestivalen, og når hans team starter den vilde 10.000 hestes racer, går der som regel et gys gennem et begejstret publikum. Glæd jer fans.
Der er naturligvis masser af andet guf for øjne og ører på festivalen. Tractor pulling fans kan allerede nu begynde at glæde sig til en fuld DM-afdeling suppleret med pulling af specialbyggede biler.
Følg med her på siden, hvor vi løbende præsenterer nyheder om Festivalen.

Køb din billet her → http://bit.ly/33I7woc