PRESSEMEDDELELSE

Allingåbro Motor Festival har besluttet at aflyse festivalen, der skulle være afviklet lørdag den 15. maj 2021.

“Vi er rigtigt kede af at være nødtvunget til at aflyse festivalen i 2021, men som situationen med Covid 19 er nu og ser ud til at udvikle sig, ser vi ikke andre muligheder end en aflysning”, siger formanden for festivalen Jens Olaf Hersom.
“Der er ikke noget vi hellere vil end at glæde vort trofaste publikum med et brag af en festival i 2021, efter at udbruddet af Coronavirus satte en stopper for festivalen i år. I øjeblikket er smitten i Danmark – og iøvrigt i størstedelen af Europa på et niveau – hvor det ser ud til, at vi kommer til at trækkes med den i længere tid fremover.

De danske myndigheder har indført en række tiltag for at bekæmpe smitteudbredelsen, og det ser ikke ud til, at der inden for en kortere tidshorisont vil ske lempelser i myndighedernes retningslinjer, forbud og anbefalinger.
Vi har derfor valgt at sætte festivalen på stand by indtil 2022, hvor vi både håber og forventer at kunne glæde vort publikum med endnu en fantastisk motorsports festival.
Flere festivaler har på nuværende tidspunkt enten aflyst eller udsat deres arrangementer i 2021, og vi har også set os nødsaget til at gøre det.

I festivalens bestyrelse håber vi på, i løbet af 2021 at kunne lave et mindre motorsportsar-rangement med kun drifting på programmet. Det vil vi arbejde videre med i løbet af vinteren samtidig med at vi følger udviklingen i Covid 19 og myndighedernes håndtering tæt”, lyder det fra Jens Olaf Hersom

Følg med på www.motor-festival.dk , hvor vi informere om udviklingen af kommende arrangementer.

Venlig hilsen
Jens Olaf Hersom