AMF Drifting på FODERSTOFFEN
“Ud at køre med de skøre”

”FODERSTOFFEN” ved de høje siloer i Allingåbro, er igen omdannet til en lille, men rigtig spændende drifting bane, hvor den fartglade og lidt øvede drifter, kan teste og vise deres formåen på banen.

Drifting er stadig en forholdsvis ny og for mange ukendt disciplin indenfor bil sport i Danmark, men den køres efterhånden flere og flere steder i landet på illegale bane, på havne eller fabriksområder, som er egnet til formålet.

Drifting går i sin enkelthed ud på, at få bilen til at skride mest muligt ud under kørslen, det stik modsatte af, hvad man normalt vil have sin bil til.
Banen skal være en blanding af sving og korte langsider, så der kan komme noget fart på og noget slinger i valsen.
Som tidligere år, ønsker vi igen, at kunne tilbyde publikum en tur i en driftingbil mod betaling, under sloganet ”ud at køre med de skøre”, prisen for en tur i en driftingbil er fra kr. 300,-

Der vil være pit/ryttergår i umiddelbar nærhed af banen, hvor bilen kan tjekkes og justeres inden næste tur, her kan i som publikum få jer en snak med de forskellige teams, og se lidt på mekanikken bag en driftingbil.

Indimellem der driftes, vil der være forskelligt show på banen, som giver drifterne mulighed for at få sig et pusterum.
Inden i stiger ind i bilen for at få en tur, skal i forbi billet teltet, som står ved indgangen til banen, her skriver i under på, at i kører med på eget ansvar, desuden bliver i stukket i en hjelmhue og en styrthjelm.

Vel mødt og rigtig god fornøjelse.