Hermed inviteres du til at deltage på Allingåbro Motor Festival med din fede bil.

Det vil derfor glæde os, hvis du vil lade os udstille din bil til stor glæde for et meget interesseret publikum, som helt sikkert vil syntes at dit køretøj er super flot.

Vi har et flot område til rådighed, hvor køretøjerne placeres bedst muligt, til stor glæde for såvel ejer som for vores publikum, vi håber derfor, at I som bil ejer, vil bakke op om Allingåbro Motor Festival og komme og udstille jeres kæreste eje.

Som udstiller får I 2 entrebilletter for ulejligheden, samt mulighed for at opleve en masse fantastiske motorsports aktiviteter hele dagen. Jeres køretøj står fint og flot med opsyn af vores folk hele dagen. I er velkommen til at medbringe stole mm, så i kan have jer et hvil ved køretøjet.

Vi ser frem til at modtage din tilmelding, og håber du er frisk på nogle spændende og sjove timer, med ligesindede i Allingåbro.

Du tilmelder dig ved at udfylde kontakt formularen herunder, og senest 1. maj får du besked om der er plads til netop din bil.

På forhånd tak og velmødt.

Nedenstående retningslinjer for udstilling af Fede Biler skal overholdes, i modsat fald vil det medføre bortvisning fra Allingåbro Motor Festival.

 • Er bilen ikke identisk med fremsendte billeder, kommer man ikke ind.
 • Det er strengt forbudt at benytte grill eller anden form for åben ild på området.
 • Dåsebajere bliver hjemme i garagen.
 • Man skal rette sig efter arrangørens anvisning.

  For- og efternavn (skal udfyldes)

  Land (skal udfyldes)

  Mobilnr. (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Bilmærke (skal udfyldes)

  Nummerplade (skal udfyldes)

  Motor (skal udfyldes)

  HK/NM (skal udfyldes)

  Sponsorer

  Særlige ting ved køretøjet

  Vedhæft min. 1 billede af køretøjet (skal udfyldes)  This slideshow requires JavaScript.