Information til deltagere i drag race opvisning

Deltagere i drag racing opvisning skal tilmelde sig via hjemmesiden senest lørdag den 7. maj 2022.
Bilkørere kan ikke tilmelde sig direkte via hjemmesiden, men skal skrive en mail til Jens Olaf Hersom, laffi69@hotmail.com, som vil tage stilling til, om de kan få kørselstilladelse.

Deltagelse er gratis for køreren og 1 mekaniker. Har du flere med i dit team, skal de betale almindelig entre. Ved tilmelding efter fristens udløb den 9. maj betales der almindelig billetpris.

Drag racing pitten er som tidligere år på materielgården, der ligger over for siloerne på venstre side af Hovedgaden, når du ankommer til festivalområdet ad Hovedgaden geennem alligåbro.
Alle deltagere i drag racing skal bruge Hovedgaden gennem Allingåbro ved ankomst til festivalen.
Deltagere i drag racing skal være på plads i pitten senest klokken 9 på festivaldagen.

I din pit skal en 6 kgs brandslukker stå synligt fremme. Ud over at dit køretøj skal være sikkerhedsmæssigt iorden, skal du dit personlige udstyr: tøj, handsker, hjelm og støvler leve op til kravene i DMUs/ DASUs reglementer.

Når du er tilmeldt, står dit navn på en liste ved indgangen. Her udleveres armbånd til dig og eventuel mekaniker. Herefter skal du tilmelde dig i informationsvognen/teltet over for siloerne. Her skal du underskrive en erklæring om, at du deltager i festivalen på eget ansvar og risiko, og at du ikke vil rejse krav efterfølgende mod arrangørerne.

Der er møde for alle kørere i startområdet klokken 9.45.

Al kørsel uden for banen – til og fra startområde – foregår med maksimalt 10 kmt.